Alzira amplia en 400 m2 l’actual superfície d’IDEA

0
753
L'entrada principal també serà ampliada

També s’eixamplará l’entrada principal de la instal.lació

La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus amplia les instal•lacions d’IDEA per a dotar a aquesta agència municipal de més infraestructures, aules i mitjans per poder continuar oferint més serveis de formació i ocupació a la ciutadania alzirenya.
Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “la primera fase ha aconseguit una aportació de fons de Diputació d’un total de 50.000 euros, en la qual ja s’ha iniciat la licitació, i que es completarà amb els tallers d’ocupació que es tenen en marxa de rehabilitació i manteniment de vivendes en instal•lacions municipals.

En aquest moment es realitzaran els fonaments del pati-menjador per a alumnes i  treballadors i dos aules grans més amb una superficie construïda de 400 m2, així com l’eixamplament de l’entrada principal d’IDEA per a contar amb aparcabicis i dotar-la d’accessibilitat per a totes les persones”.