La regidora de Cultura d’Alzira condemna l’exhibició independentista en el concert de Buhos

0
8821
Moment de la petició de llibertat per als presos polítics catalans durant l'actuació de Buhos

 

La regidora de Cultura d’Alzira Aida Ginestar s’ha «desvinculat totalment» del que considera «un acte alié al concert del 9 d’Octubre» davant la petició de llibertat per als presos polítics durant l’actuació del grup Buhos, realitzada per un grup d’independistes catalans.

Ginestar, en declaracions a Riberaexpress ha «condemnat fermament» esta acció que va durar uns pocs minuts i que va tindre lloc al voltant de les 22:30 hores d’anit durant l’actuació musical del grup Buhos.

La responsabe municipal de Cultura responsabilitza a este grup al assabentar-se que «el manager va colar en el Recinte Firal als manifestants, votant-se l’equip de seguretat».

Ginestar assegura que a eixa hora estava venent entrades en el moment dels fets «davant l’avalanxa de gent» i que al ser advertida de l’incident «em vaig dirigir immediatament a l’escenari, però ja s’havien retirat els manifestants».

La regidora de Cultura no entén que Ciudadanos «haja demanat la seua dimissió» per «una acció puntual de la que no ens sentim responsables i que condemnem fermament. I afegix «hem de quedar-nos en la par festiva amb més de 7.000 persones ballant i cantant durant tota la nit».

L’alcalde Diego Gómez ha donat suport a la responsable de l’àrea municipal de Cultural, i ha criticat a Ciudadanos per «la utilització política d’un fet puntual». Mentre ha resaltat que  «el major concert realitzat a Alzira ha sigut referència en tota la Comunitat Valenciana».

Gómez ha remarat que l’actual equip de govern «ha dignificat» la celebració institucional del 9 d’Octubre, que havia desaparegut en anteriors legislatures.

Gómez lamenta que C,s no resaltara l’exhibició de la senyera realitzada pel grup local en el mateix concert.

Per la seua part la portaveu mun icipal de C,s Maria José Llopis ha demanat hui la dimissió de Ginestar donat que «no es pot permetre que entelen la festa de tots els valencians amb la ideologia d’uns pocs».

Segons Llopis «hi va haver moments en qué la música va deixar de ser la protagonista i va passar a ser una excusa per enaltir figures polítiques que poc tenen a veure amb la nostra festa».