Alzira gaudix de l’aigua de major qualitat des de l’aparició dels nitrats

0
2427
Fernando Pascual amb dos veïns este migdia

La última analítica anàlitica de l’aigua potable d’Alzira ha donat uns nivells de rècord, tan sols 7 m/l de nitrats el que significa, «el més baix de la història», segons ha manifestat a Riberaexpress el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual.

El representant municpal està aprofitant la Fira Comercial per fer convèncer als veïns de les bondats de l’aigua de la xarxa local en lloc de consumir aigua embotellada com s’han vist obligats els últims anys davant uns índex de nitrats que superaven el 50 mg/ l que marca l’Organització Mundial de la Salut.

En la jaima municipal de la campanya s’han repartit ja, més de 1.500 botelletes a’igua de l’aixeta entre els nombrosos assistents.