El Ral.li Humorístic obri les Festes Majors de Carcaixent

0
1189

 

Una mascletada de colors inaugurarà els actes festius el diumenge de vesprada

 

Este cap de  setmana arranquen les festes majors de Carcaixent de 2018 que fins el 16 d’octubre venen carregades amb un intens programa d’activitats que assegura dos setmanes de diversió, entreteniment i cultura per a tots els gustos. A l’igual que l’any passat, serà una mascletada nocturna de colors la que donarà este diumenge, mai millor dit, el tret d’eixida a unes novedoses i atractives festes que busquen que tant carcaixentins com visitants participen activament d’elles.

Com aperitiu, des del divendres els carrers de Carcaixent acolliran una de les festes amb més arrelament entre la població jove i no tan jove, el Ral·li Humorístic. Esta festa, declarada d’interés turístic provincial, assegura 48 hores diversió sense descans que tindran el seu moment culminant en la gran Prova Final que tindrà lloc el dilluns 8 d’octubre a les 22:30 al Parc Navarro Daràs.

Música, orquestres, Nits de Patrimoni, exposicions, esport… són moltes les coses que conflueixen en este programa d’actes de 2018 que, en paraules de la regidora de festes, Rosa Nicolau «busca donar resposta a als diferents interessos i, per damunt de tot, oferir unes festes obertes, atractives i participatives». Amb esta intenció, ha afegit la regidora, «s’ha preparat una programació variada i atractiva que omplirà Carcaixent de tots eixos elements que ens van sentir que estem en festes i que ens conviden a compartir moments amb les que persones que estimem».

La  música torna a agafar un protagonisme especial. Una de les propostes més atractives per a estes festes de 2018 és l’actuació de Tallarina On Tour, un espectacle musical on la interacció, la participació del públic i la diversió l’allunyen de les disco-mòbils tradicionals. Enguany, també podrem gaudir de l’actuació de la Orquestra La Fiesta, una de les agrupacions més reeixides actualment que compta amb un gran nombre de seguidors per  assegurar festa i diversió a parts iguals en totes les seues actuacions.

Per al proper dissabte 13, Carcaixent acollirà per primera vegada un tribut musical a Michael Jackson que amb una cuidada posada en escena i vistoses coreografies retra un sincer homenatge al «Rei del Pop». Tampoc cal perdre’s la proposta el diumenge 14 d’octubre de Mireia Vives i Borja Penalba, un intens viatge musical que ens portarà des de la cançó d’autor més intimista fins al rock o la rumba.

Continuant amb la iniciativa de l’any passat, s’ha tornat a apostant per les activitats infantils, triplicant el pressupost invertit en opcions per als més menuts de la casa que podran trobar activitats i tallers pels diferents barris de la ciutat, en horari de matí i de vesprada. Com no podia ser d’altra manera, es mantenen els espectacles al Parc Navarro Daràs, entre els que destaca l’actuació el dia 12 amb «Dani Miquel i els Ma, Me, Mi, Mo, Músics»,  un concert i xou de música que ens farà gaudir de cançons conegudes per totes i tots.

Les propostes són moltes i variades. La regidora, Rosa Nicolau, ha volgut animar tant als veïns i veïnes de Carcaixent com d’altres localitats a «formar part activa de tot el que hi ha preparat i fer notar en cada racó i en cada carrer que Carcaixent està en festes».

La programació completa està disponible a www.carcaixent.es.