Aguilar: «El trasllat de la Fira a l’avda Sants Patrons és una decissió consensuada»

0
1902
Un moment de la Fira ahir per la vesprada
Les autoritats en la inauguració de la Fira
La zona de restauració

Va ser aprovat pel Consell Local de Comerç en quedar-se menuda l’anterior ubicació

«El tallar l’artèria principal de la ciutat s’ha fet en pro del comerç»

La Fira Comercial «Alzira Oberta» aplega enguany a la seua X edició, i ho fa amb canvi d’ubicació, ja que ha passat de l’avinguda Lluís Suñer a la dels Sants Patrons i Hispanitat. A més, compta amb una elevada participació, de més de 60 comerços

La fira d’esta edició amplia també la seua oferta d’automoció amb 8 expositors, i de tapa amb 10 opcions gastronòmiques, en les quals es podrà gaudir del millor per al paladar sense eixir de l’espai firal, així com també un augment de les activitats lúdiques dirigides als més menuts.

Al voltant de la polèmica sorgida pel canvi s’ubicació de la mostra, la regidora de Comerç i vicealcaldessa, Isabel Aguilar assegura que el trasllat a les avinguds Sants Patrons i Hispanitat «va ser aprovat pel Consell de Comerç», per tant afegix «no és una decissió política sinò consensuada».

La ubicació en l’avinguda Luis Suñer «s’havia quedat menuda» segons Aguilar i enguany la fira ha experimentat «un notable creiximent amb més de 60 expositors». Sobre els problemes circulatoris que el tall de l’Avinguda ha provocat la responsable de Comerç ha manifestat en l’acte de la inauguració que «tallar l’artèria principal principal de la ciutat s’ha fet en pro del comerç»i ha afegit que «l’autèntic protagonista de la fira és el comerç local».

Isabel Aguilar també s’ha mostrat satisfeta del canvi de imatge dels carrers Pérez Galdós i Hort dels Frares «canvis que són destacats pel 80% dels comerciants».

Per la seua part el director general de Comerç Natxo Costa ha valorat «molt positivament» esta gran fira que servix per a «mostrar» els productes a nombrosos veïns d’Alzira i visitants.

A l’acte inauguració han assistit Francisco Molina Agulló, de la Direcció Territorial de la Presidència de la Generalitat Valenciana; Francesc Signes, subsecretari de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; i Natxo Costa, director general de Comerç; a més de Diego Gómez, alcalde d’Alzira; Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç; Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, així com altres regidors de l’equip de govern.

Els assistents a la mostra trobaran:

Zona de restauració. On podràs fer una parada per tastar les millors tapes, aperitius i productes gastronòmics, a més de refrescar-te amb els millors gelats i granissats.

Automoció. Espai on es brinda l’oportunitat de vore l’exposició de tota classe de vehicles amb opció de compra com: automòbils nous, de segona mà, d’ocasió i quilòmetre 0, així com també bicicletes.

Animació infantil. Els menuts també tenen cabuda en la fira a través d’este espai, on disfrutar de multitud d’activitats.

Ràdio al carrer. Alzira Ràdio realitzarà un programa especial el divendres, de 18 a 20 hores, des de la fira, amb entrevistes als expositors per tal de fomentar el comerç local.

Gran premi de moto GP. Pots guanyar dos entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana al Circuit Ricardo Tormo. Sorteig d’entrades: diumenge 7 d’octubre, a les 19 hores, en la carpa institucional.

Anamorfosi. Participa en la foto tridimensional gegant i fes-te instantànies per recordar i compartir a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #AlziraOberta. L’anamorfosi corre a càrrec de Víctor Balaguer i està ubicada a la plaça Major.