EU resalta la millora de l’atenció primària al Departament de la Ribera

0
853
Asensio Garcia, Rosa Pérez i Ivan Martinez

La coordinadora d’EUPV Rosa Pérez Garijo ha destacat en Alzira la «millora» experimentada per l’atenció primària al Departament de Sanitat de la Ribera arran la reversió a la gestió pública d’esta àrea sanitària. Encara que reconegué que «hi han coses per millorar en la sanitat pública». Pérez manifestà que la seua formació política estarà «vigilant» perquè continue millorant la gestió pública en pretendre que el Model Alzira siga «un exemple» per a la «reversió de la resta d’hospitals».

El responsable de l’àrea de Sanitat d’EU, Asensio Garcia, resaltava en la seu d’Alzira les «millores» introduïdes per la nova gerència de l’Hospital de la Ribera; en Sueca, en les platges de la comarca, en els punts d’urgència, a més de la contració de «més facultatius i pediatres».

Per la seua part el portaveu del grup municpal d’EUPV Ivan Martinez considerava «positiva» la reversió i explicava les alegacions presentades per l’Ajuntament d’Alzira davant l’articulació del transport públic que proposa la Conselleria de Sanitat per a comunicar l’Hospital de la Ribera amb els municipis de la comarca.

Els dirigents d’EUPV resaltaren el talant «dialogant» de la nova direcció del Departament sanitari de la Ribera.