Alzira organitza una novedosa ruta amb comerços i menús literaris

0
1973
Aparador en la campanya El comerç sona a art
Els restaurants regalaran un llibre als seus clients

Menús literaris i comerços que alternaran en els seus aparadors, frutes, moda o calcer amb llibres es podran trobar este mes d’octubre i la primera setmana de novembre en 5 restaurants i més de 40 establiments comercials, amb motiu de la 30 edició dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Esta novedosa iniciativa de la regidoria de Cultura proposa una ruta literària per mig centenar d’aparadors que repassen els novel.les guanyadores del reconegut certamen literari que organitzen l’Ajuntament d’Alzira i l’editorial Bromera. Estos locals repartiran  bosses de tela amb un disseny especial, lligat al foment dels llibres per a obsequiar als seus clients.

A més cinc restaurants posaran a disposició dels seus comensals un menú literari amb plats que aprofiten els títols de les novel.les guardonades en les 29 edicions celebrades.

Els clients que tasten un d’aqusts menús s’emportaran un llibre, com a regal, segons l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, obsequi de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.