El quart pont sobre el Xúquer d’Alzira deurà esperar a la pròxima legislatura

0
1317
La consellera d'Obres Públiques hui en la rotonda

El quart pont sobre el Xúquer que facilite els accessos per la zona nord d’Alzira deurà esperar al menys a «la pròxima legislatura del Govern del Botànic» segons ha manfiestat hui la consellera d’Obres Públiques i Habitatge, Maria José Salvador, durant la seua visita a les obres de la redona de la CV-550 en direcció a Alberic.

Salvador ha reconegut que no hi ha prevista cap partida en els pressupostos de 2019 que estan «a punt de tancar-se». Tot i que s’ha compromés a estudiar, però ja en la pròxima legislatura, la proposta realitzada pel tripartit alzirenc.

La consellera, en canvi, ha recordat que la connexió d’Alzira amb l’AP-7 figura entre la prioritats del Consell, una vegada siga alliberada l’autopista el 31 de desembre de 2019.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha valorat positivament que la conselleria serà l’encarregada d’expropiar els terrenys per a fer el carril bici entre Alzira i el pont de l’Estret que connectarà amb la via verda de Carcaixent a Dènia, per l’antiga via del trenet. I fins i tot ha proposat la construcció d’una rotonda en la CV-50 entre La Barraca d’Aigües Vives i Tavernes en l’encreuament on es troba el Monestir, l’hospital d’Aigües Vives i el BrItish School.

La redona, que ha visitat la representant del Consell a l’eixida d’Alzira en direcció a Benimuslem i Alberic, compta amb un pressupost de 340.000 euros i estarà finalitzada «per als pròxims nadals». La nova glorieta incrementarà la seguretat en «un punt que té una configuració molt perillosa», per on transiten nombrosos ciclistes i un total d’11.500 vehicles diaris.

Gómez ha destacat que es tracta «d’una infraestructura necessària que incrementa la seguretat vial i millora l’accessibilitat al polígon industrial» on es troba l’Ecopark i l’empresa Eurocebollas.