Art al Carrer es consolida com una cita cultural «imprescindible» de la tardor d’Alzira

0
1064
La ballarina alzirenca Maria Belda

Art al carrer es consolida com a festival d’art urbà

 

Els carrers d’Alzira s’han convertit este cap de setmana en rius de gent, veïnat i visitants, per gaudir de la tercera edició d’Art al Carrer, el festival que es consolida com a cita imprescindible de la programació cultural de la tardor alzirenya.

 

Enguany han estat 50 les accions artístiques programades de dansa, teatre, música, titelles, etc., a les quals s’ha d’afegir, a més, la realització de murals artístics que han canviat la fesomia d’algunes façanes que es trobaven deteriorades o bé han decorat les casetes del bulevard de la Comunitat Valenciana a Tulell per tal que no donen una mala imatge de la nostra ciutat.

 

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha comentat al respecte: “Era un repte fer el festival en solitari, sense coincidir amb la Fira Comercial i la festa dels Moros i Cristians i ha eixit molt bé, veient el nombre d’espectadors en totes les actuacions. Tot i la dificultat, teníem la confiança que tot eixiria bé per la gran qualitat de la programació d’enguany i, finalment, s’ha demostrat que el canvi de dies era una aposta segura. De cara al futur, estem valorant obrir un nou espai dins de la programació ofertada a l’audiovisual.”

 

Per la seua banda, l’alcalde, Diego Gómez, ha ressaltat sobre el tema: “És molt important apropar la cultura a la gent amb Art al Carrer i altres activitats que la Regidoria de Cultura ha impulsat com el Nan@fest o Somriu als parcs. I no només pel fet cultural o social en sí sinó també perquè és una manera molt efectiva de dinamitzar el comerç i l’hostaleria de la ciutat”.