50 estudiants de cicles formatius fan pràctiques en l’Hospital d’Alzira

0
992

 

  • L’objectiu del Curs d’Acollida és el d’informar i orientar els estudiants que desenvoluparan les seues pràctiques a l’Hospital de la Ribera, per tal de facilitar el seu procés de formació

 

L’Hospital Universitari de la Ribera ha celebrat, este matí, un Curs d’Acollida per als estudiants de cicles formatius de Formació Professional que realitzaran les seues pràctiques en el centre hospitalari durant els propers mesos.

 

Així, mig centenar d’estudiants de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAE) i cicles formatius de Radiologia, Laboratori i Farmàcia han acudit a este curs amb el qual l’Hospital d’Alzira pretén facilitar el seu procés de formació.

 

D’esta manera, els assistents han rebut informació sobre aspectes com la cartera de serveis del centre hospitalari, la prevenció de riscos laborals, la qualitat i la seguretat clínica del pacient, les eines de comunicació amb les quals compten en el Departament de Salut i el funcionament de determinats serveis amb els que mantindran contacte durant el seu període de pràctiques.

 

Segons ha destacat la Direcció d’Infermeria del Departament de Salut de la Ribera, «este curs d’acollida per a estudiants es realitza a imatge del que s’organitza per als professionals de nova incorporació, ja que l’experiència ens demostra que este tipus d’accions afavoreix la integració i aprenentatge de les dinàmiques que seguim els professionals sanitaris en el nostre treball diari».