Tornen les conferències d’Unisocietat a Alzira

0
347

Serà el dimarts 16 d’octubre amb “Hacia un futuro de electricidad limpia y barata”

Amb l’inici del curs escolar també tornen els cicles formatius com UNISOCIETAT i també les conferències. Està previst que estes conferències se celebren a la Sala Multiusos annexa al CFPA Enric Valor però, a hores d’ara, està ocupada per l’exposició de la Universitat de València “Territori valencià, territori runner”. Aleshores, la conferència del mes d’octubre es realitzarà el dimarts dia 16 al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, a les 19.00 hores amb “Hacia un futuro de electricidad limpia y barata” a càrrec de Ma. Dolores Furió Ortega, del Departament d’Economia Financera i Actuarial de la Universitat de València.

 

Cal recordar que el programa Universitat i Societat és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones de 30 anys o més, que residixen al municipi i a la comarca de la Ribera Alta, que tenen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

 

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, insistix a destacar la importància de les conferències organitzades per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira: “Tots tenim curiositats, volem saber i aprendre, i les conferències d’UNISOCIETAT ens donen l’ocasió d’ampliar coneixements, tractar diferents temes d’interés general o tal volta personals o professionals, i un dels millor avantatges és que les conferències són de lliure accés, estan obertes al públic. Anime a tots aquells que, amb ganes de saber, aprofiten l’ocasió i acudisquen a les conferències, que sempre són d’allò més interessants”.