La Guàrdia Civil investiga un possible cas de violació en Guadassuar

0
5417

La Guàrdia Civil investiga la possible violació ocorreguda este matí d’una dona casada en el camí del Cementeri Municipal.

Al voltant de les 10 del matí una veïna de Guadassuar circulava pel camí del Cementeri poc després de deixar el seu fill en l’escola. Una estona després la dona s’ha despertat en un hort pròxim al cementeri aturdida «per un possible colp o baix els efectes d’una sustància» segons fonts municipals. Agents de la Policia Local l’han traslladada al Centre de Salut per ser examinada per un facultatiu, sense que, ahores d’ara haja trascendit el resultat de l’anàlisi. Encara que per este poble de la Ribera de 6.000 habitants circula la hipòtesi de que ha pogut ser violada.

En declaracions a Riberaexpress l’alcalde de Guadassuar, Voro Montañana ha manifestat que es tracta d’un fet «molt desagradable», però sense que poder confirmar la veïna d’uns 40 anys d’edat haja patit abusos sexuals o fins i tot una violació.