Alzira dedica una setmana a les persones majors

0
1016

Hui, dia mundial de les persones d’edat,  l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez i la Regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, han presentat la Setmana de les Persones Majors, que tindrà lloc del 22 al 26 d’octubre.

 

Des de la Regidoria s’ha organitzat una completa programació d’activitats per tal de mobilitzar les persones majors i promoure la seua formació en diferents aspectes, amb conferències, visites culturals, balls, esport o tallers de prevenció de caigudes entre altres.

 

“De la mateixa manera que som una ciutat amiga de la infància, volem formar part de la Xarxa de Ciutats Amigables amb les Persones Majors i per això és necessari programar activitats que perduren en el temps”. Així ho explicava l’alcalde Diego Gómez en la presentació.

 

Per la seua banda, la regidora, ha insistit en la importància de reflexionar sobre les necessitats que tenen com a col·lectiu les persones d’edat. “El model residencial està bé, i és necessari però hi ha un ampli segment de gent que no es depenent i precisa altre tipus de polítiques i activitats per a eixir al carrer, divertir-se i sentir-se acompanyats.”

Al llarg d’esta setmana el departament de Serveis Socials, encapçalat per la seua regidora, visitarà els diferents Centres de Persones Majors, que actuaran com a punt d’inscripció d’esta campanya,  per tal d’informar sobre les activitats.