Camí Nou contracta a Estela i Pérez per al 75 aniversari de la falla

0
1622
Els artistes amb bona part de la comissió

 

La nit del divendres es va celebrar a la comissió de la Falla Camí Nou la firma de contractes amb els artistes. Un acte ambientat en la temàtica dels cadafals que lluiran als carrers d’Alzira les pròximes falles 2019.

 

L’encarregat de fer el monument gran serà l’alzireny Toni Pérez, que tornarà després de 2 anys per intentar aconseguir el màxim guardó de la secció especial. Artista referent al panorama actual, l’any passat es va fer amb el primer premi d’ingeni i gràcia a València.

 

Per al monument infantil, la comissió ha confiat de nou en l’artista local Bernardo Estela. Aquest any serà l’11é consecutiu plantant el cadafal menut, durant els quals ha aconseguit 6 primers premis. A més a més cumplix 30 anys fent falles, una llarga carrera profesional que de segur continuarà omplint d’èxits.

 

Els artistes, acompanyats per un centenar de fallers, mostraren a l’acte un gran entusiasme per fer ambdós monuments en aquest any tan especial per a la Falla Camí Nou, el del seu 75 aniversari.