Alzira retira més de 37.000 quilos d’abocaments il.legals

0
1015

L’Ajuntament d’Alzira ha retirat aquesta setmana 37.320 quilos d’abocaments il•legals d’enderrocs oposats en diferents zones.

El departament de Gestió Urbanística ha atès diverses denúncies presentades per veïns de la nostra ciutat, en les zones del Polígon Carrefour, Polígon ITV, Pont Estret, Pavelló Perez Puig, a més dels polígons del carrer Benicull, i Alzicoop, entre altres.

I advertix que abocar enderrocs, trastos i brosses en la via pública, i especialment en zones protegides, «està penalitzat amb multes de fins a 3000 euros».

L’àrea municipal de Neteja i Recollida de Residus, que dirigeix l’edil Fernando Pascual, comunica que el servei municipal de recollida de trastos, funciona durant tot l’any cridant al telèfon 962417454.

Per tant, el consistori demana ·la màxima col•laboració de la ciutadania», per a evitar que imatges lamentables d’abocaments incontrolats i irresponsables amb el medi ambient, «generen un impacte visual, higiènic i mediambiental en el municipi».

Des de l’Ajuntament s’han realitzat diferents campanyes de conscienciació per a evitar els abocaments incontrolats, un mal que afecta a Alzira i a molts municipis. “És un problema d’educació i de falta de respecte al veïnatge i a la naturalesa, ja que els ciutadans compten amb serveis i mitjans per a desfer-se dels trastos i brosses que no volen”, segons Pascual.