Diego Gómez: «No he decidit encara encapçalar la candidatura de Compromís»

0
1476
Diego Gómez en un mitin de Compromís poc abans de les municipals de 2015

L’executiva local aposta per consensuar la llista entre l’alcalde i la coalició

Diego Gómez arribà en 2015 a l’alcaldia d’Alzira essent candidat per Compromís per Alzira i després de rebre els vots del PSPV i d’EUPV en la sessió de investidura, fet que evità la repetició de la candidata popular Elena Bastidas.

Aleshores la resta de components de la llista foren elegit per primàries, fet que no ocurrirà davant les pròximes municipals per decissió de l’executiva local que ha dipositat de nou totes les seues esperances en l’actual alcalde de la capital de la comarca. Encara que al sí del grup municipal sembla no haver unanimitat al respecte, en preferir algun regidor que la militància torne a elegir els components de la pròxima llista.

Fons de la coalició donen per sentat que «hi haurà algun canvi» entre les primeres posicions de la candidatura.

L’equip és important

Però Gómez no ho té clar del tot a 8 mesos de les eleccions municipals; «no he decidit encara si em presentaré, dependrà de la metodologia d’elecció de la candidatura», segons ha manifestat en entendre que per a ell «l’equip és important».

Un equip que eixirà del «consens» segons fons de l’executiva local de Compromís, encara que «llògicament haurà de comptar amb el vist i plau de Diego».

Compromís pretén, fins i tot, consensuar els companys de Gómez amb Els Verds i Iniciativa, formacions que no estan representades en la direcció local de Compromís, però que també pertanyen a la coalició valencianista local.

L’assemblea convocada per al pròxim 3 d’octubre serà decissiva per aprovar la proposta de l’executiva de la coalició en Alzira que ha decidit «no fer primàries» i que Diego Gómez siga, de nou, l’alcaldable de Compromís per Alzira.