Grup Mazo i Ice Cream entre les empreses valencianes de major projecció europea

0
1944
La factoria d’Ice Cream Factory en Alzira

Mazo apareció por primera vez en 2016 en el prestigioso listado

Fins a un total de 15 empreses de la Comunitat Valenciana figuren en l’edició d’enguany de les ‘1000 companies to inspire Europe 2018’, que publica la Borsa de Londres des de fa tres anys. Convé recordar que el passat exercici van ser 7 les firmes valencianes presents, tal com va explicar llavors aquest diari. A saber: Alcanzia, ESB Sistemes i Viatges Transvia per València; The Size Surfaces de Castelló; i Ale-Hop, Plastic Forte i Incom Group per Alacant.

Dos empresas de Alzira 

En aquesta ocasió les reconegudes pel regulador del parquet londinenc vuit són de la província de València (la signatura de comerç de fruites Congret *International *Fruits, l’exportadora de cítrics Fontestad, el transportista Grup Mazo -que va ser seleccionat fa dos anys-, el fabricant de components automobilístics Grup Segura, la companyia dedicada a la venda de matèries primeres Guzman Global, Ice Cream Factory Comaker -antiga Avidesa-, el proveïdor de Mercadona de caixes reutilitzables de fruites i verdures Logifruit i la multinacional tecnològica Power Electronics.

Quatre més estan situades a Alacant (Olives Cazorla, la multinacional capdavantera en el sector de la correcció auditiva *Gaes que va fer les maletes des de Barcelona com va avançar Alacant Plaza, Supermercats *Masymas i la signatura de calçat *Pikolinos); i tres a Castelló (*Argenta Ceràmica -també triada en 2016-, el majorista de fruites i verdures *Frutinter i la *azulejera *Grespania).

El informe pone en valor el crecimiento de las empresas que aparecen, sus buenos datos
de facturación y, entre otros aspectos, los retos que asumen. Asimismo deben demostrar crecimientos de sus ingresos durante los últimos tres años respecto a otras firmas de su sector en cada uno de los países y mantener el compromiso de generación de empleo.
España se sitúa en el quinto puesto por detrás de Alemania (180), Reino Unido (160), Francia (150) e Italia (110) de un total de 1.000 compañías repartidas a través de 28 países europeos.

valenciaplaza / Riberaexpress