Alzira acollirà este cap de setmana les finals de la Lliga Valenciana de Bàsquet

0
756

El pròxim cap de setmana es jugaran les Finals de la Lliga Valenciana d’enguany, organitzada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i que compten amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports i del Nou Bàsquet Alzira. La competició tindrà lloc al Pavelló Pérez Puig, amb el següent programa:

 

Dissabte, 29 de setembre:

  • 16 h: Junior Masculí Zonal: Pendent de semifinals.

 

  • 18 h: Junior Femení: Ercros Almussafes – CB L’Horta Godella.

 

  • 20 h: Junior Masculí Especial: Pendent de semifinals.

 

Diumenge, 30 de setembre, a les 11 hores es jugarà la Final EBA – 1a Divisió Masculina.

 

La regidora, Aida Ginestar, ha manifestat al respecte: “Agraïm que la Federació compte amb Alzira per a albergar esta competició i ha reiterat l’aposta de l’Ajuntament per acollir este tipus d’esdeveniments esportius que posen la nostra ciutat al mapa esportiu valencià”.

 

Alzira és una de les seus, ja que a Altea es decidiran els equips guanyadors de la província d’Alacant i Benifaió acollirà els partits pel títol en la categoria sènior. Les finals IR tindran lloc el 6 d’octubre a Benidorm i Almussafes.