La Fira Gastronòmica de l’Alcúdia s’obrirà del 6 al 9 d’octubre

0
1997
L'alcalde Andreu Salom en una fira d'altra edició
  • Comptarà amb més de 40 expositors i més espais de restauració al seu recinte
  • 20.000 metres quadrats dedicats a gaudir dels sentits

El dissabte 6 d’octubre, a la vesprada, serà la inauguració oficial de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia 2018, a la que assistiran representants de les entitats patrocinadores junt amb l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, la corporació municipal i el president de l’Associació Fira Gastronòmica, Lluís Ribera. Tot seguit la fira quedarà oberta al públic.

Durada i horari de la Fira

La Fira se celebrarà durant els dies 6,7,8 i 9 d’octubre al parc de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, en horari de 10 a 14 i de 17 a 22 h. Per als expositors i des de les 11 del matí fins les 12 de la nit per als espais de restauració.

Els Bons-Degustació

En arribar a la Fira es podran adquirir bons per a accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de menjar com de beure.

La Fira tradicional

Els xiquets i xiquetes també tenen el seu espai en esta Fira, disposen d’una extensa zona amb atraccions variades i paradetes perquè els pares els “firen” algun detallet.

Fàcil accés i amples zones d’aparcament

El parc de la fira Gastronòmica te un accés senzill, des de la rotonda d’entrada al poble des de la carretera de Guadassuar (on es troba l’institut Els Évols). Al voltant de a zona de Fira hi ha amples zones d’aparcament, tant als carrers del voltant com a solars municipals molt propers, condicionats per a l’estacionament durant estos dies.