Persones i mascotes tindran el seu espai diferenciat al parc l’Alquenència d’Alzira

0
2148
Zona del parc que es destinarà a les mascotes
Plànol del projecte que començarà a caminar en octubre

Les mascotes gaudiran d’un espai superior als 1.500 m2

L’Ajuntament crea la figura del vigilant del parc

 

Les mascotes tindran al seu abast un espai diferenciat de 1.500 m2 de superfície al parc de l’Alquenència abans de finalitzar l’any, segons el projecte presentat hui pel regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

L’arquitecte municipal i la cap de Parcs i Jardins han explicat als veïns les característiques del nou espai que abastarà dos árees d’uns 450 m2 de superfície, una amb gespa i altra per a pipican, a més d’una tercera de 270 m2 per a zona de jocs.

Pascual ha explicat als mitjans de comunicació que la zona de gespa del parc serà les hores per a «l’ús exclusiu de les persones que vullguen pendre el sol, llegir o passejar, allí no podran estar els animals de companyia».

Els futurs usuaris de l’espai per a mascotes han realitzat distintes sugerències com dividir en dos l’àrea de gespa per tal de no conviure els gossos més perillosos i han valorat «positivament» esta iniciativa municipal.

El responsable municipal ha anunciat la creació de la figura «del vigilan del parc», en jornada partida, que informarà als usuaris de l’Alquenències sobre les ordenances de parcs i jardins, així com la d’animals de companyia.