El MIM de Sueca tanca la 29ª edició amb un espectacle sobre l’Alzheimer

0
1041

Després de cinc intensos dies del millor teatre gestual, la 29a Mostra Internacional de Mim (MIM) s’acomiada demà diumenge dels espectadors amb un espectacle dirigit al públic infantil i familiar que pretén conscienciar sobre l’Alzheimer i retre homenatge a la memòria de les persones que durant anys han passejat pels pobles la il·lusió del circ.

 

Cirque Déjà Vu és el títol de l’espectacle que la Companyia de Comediants La Baldufa pujarà matí a les 19:00h a l’escenari del Centre Municipal Bernat i Baldoví. Una obra de teatre amb la qual els catalans rendeixen un homenatge a la vellesa, l’amistat i el circ a través de la història de Fausto i Anselmo, dos ancians, dos pallassos, dos amics, que cada dia es troben per a recordar com era la seua vida de comediants. Un matí qualsevol, no obstant açò, els records comencen a esvair-se per a Anselmo. Així i tot, continuaran amb la seua amistat en la qual Fausto serà l’encarregat de fer-li sentir al seu amic les experiències passades amb l’objectiu de recordar les situacions que ja han sigut viscudes.

 

Per aquest muntatge en el qual es barreja la nostàlgia i l’humor, els seus intèrprets Carles Pijuan i Emiliano Pardo van rebre el Premi a la Millor Interpretació Masculina en la Fira Europea de Teatre per a xiquets i xiquetes (FETEN 2010). Amb més de dues dècades de marxa, La Baldufa atresora nombrosos premis per les seues deu produccions multidisciplinàries realitzades per al públic familiar i infantil que realcen la solidaritat, la tolerància i el respecte.

 

Última oportunitat demà diumenge per a veure també en la Mostra Internacional de Mim l’espectacle de teatre de màscares Antero, dels noruecs Oddmann Productions; gaudir de La siesta  que ens balla Mou Dansa; el working progress Look at me que ens ofereix la Cia. Maduixa; i de visitar l’exposició fotogràfica Rito, la piel quebrada, de Germán Antón, situada en la Sala d’Exposicions Els Porxets.

Avanç programació Diumenge 23 de setembre

 

De 11:30 a 14:00h Exposició fotogràfica de l’espectacle Rito.

Sala d’Exposicions Els Porxets

 

11:30h Oddmann Productions amb Antero. (30’)

Casal Jove

 

12:00h Mou Dansa amb La siesta. (10´)

Plaça Ajuntament

 

12:15h Cia.Maduixa amb Look at me. (30’)

Itinerant Plaça Ajuntament i rodalies.

 

17:00h Odmann Productions amb Antero. (40’)

Casal Jove

 

De 18:30 a 20:30h Exposició fotogràfica de l’espectacle Rito.

Sala d’Exposicions Els Porxets

 

19:00h Companyia de Comediants La Baldufa (Catalunya) amb Cirque dejà vu. (50’)

Centre Municipal Bernat i Baldoví