Luis J. Pérez Puig presenta a Carcaixent la seua última novel.la «Vientos del Sureste»

0
1500

L’Auditori Municipal Les Dominiques de Carcaixent acollirà el pròxim 29 de setembre la presentació de la novel.la «Vientos del Sureste» del escriptor valencià Luis J. Pérez Puig.

Este tercer treball de Pérez Puig ha sigut guardonat amb el primer premi del I Certamen de Narrativa Romàntica LXL 2018.

«Vientos del Sureste» consta d’una trama enquadrada dins del més pur gènere Narrativa, en la qual un narrador omniscient explica una peculiar i atractiva història d’amors correspostos i desgraciats a un temps, infortunis i veritats que no ho són, tragèdies personals que ningú es pot permetre plorar-les per falta de temps i sobra d’altres quefers…

Una història, en fi, altament commovedora, que arranca en la vila de Carcaixent, on Francisca i Carlos, àvia i nét, intenten subsistir a força de no pocs esforços, passant estretors i un cert rebuig per part d’un sector dels seus conveïns massa arcaic i adrogueria de prejudicis en els seus *vacuas vides.
A poc a poc, la història va prenent un caire certament profund, quan els secrets més foscos i amagats apareixen en escena per a sorpresa de propis i estranys, obsequiant al lector amb un desig permanent de voler saber més sobre els protagonistes i la seua infausta existència i aconseguint, a través de les seues pàgines, que en cap moment decaiga l’interès.