Una mostra de la UGT commemora el 80 aniversari de la capitalitat de València en la II República

0
862
Inauguració de la mostra a càrrec de l'alcalde Diego Gómez i dels dirigents d'UGT, Isamel Sáez i Raül Roselló

Avui dimecres ha sigut inaugurada en la Casa de la Cultura d’Alzira, l’exposició organitzada per UGT-PV sota el títol “Un món sense cadenes: UGT en la València Republicana (1931-1939)”, que s’està duent a terme per a commemorar el 80 aniversari de la capitalitat de València durant la II República.

Aquesta exposició itinerant s’emmarca dins de les activitats que UGT-PV ha organitzat  enguany per a commemorar el 130 aniversari d’UGT i els 30 anys de constitució d’UGT-PV a nivell autonòmic, que en aquesta ocasió fa la seua parada a Alzira. La mostra il·lustra l’inici de la UGT i del moviment socialista i com és la intervenció del sindicat durant la II República i la Guerra Civil.

En la inauguració han intervingut:
Raül Roselló, Secretari Intercomarcal d’UGT-PV en Ribera, Safor, Vall d’Albaida, Costera i Canal de Navarrés, Ismael Sáez, Secretari General d’UGT-PV i Diego Gómez, Alcalde d’Alzira.

Els quals han estat acompanyats de representants polítics i sindicals, d’associacions i entitats locals i comarcals i de delegats sindicals.

L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 30 de setembre en el claustre de la Casa de la Cultura d’Alzira.