El Govern d’Alzira «ampliarà» les zones per als vianants durant la pròxima legislatura

0
2673
L'alcalde i membres del govern local durant l'obertura d'Hort dels Frares
Imatge d’Hort dels Frares este migdia després d’acabades les obres
L’equip de govern aposta per ampliar els carrers destinats als vianants

Les àrees d’influència de Sant Joan i la Malva seran peatonalitzades

Es reduirà la calçada a l’avinguda Sants Patrons 

Campanya: «Vine a Alzira, carrers per a viurel’s

Els tres grups municipals que conformen l’actual equip de govern d’Alzira, (Compromís-PSOE-EUPV), tenen previst ampliar el nombre de carrers destinats en exclusiva als vianants durant la pròxima legisltaura, segons ha manifestat hui l’alcalde Diego Gómez en l’obertura dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita

Així han previst eliminar el pas de vehicles en les plaçes de Sant Joan i la Malva i els seus voltants, a més del carrer Major Sant Agustí, mentre s’ampliaran les voreres en Pérez Galdós fins l’estació de servici així com també en l’avinguda Sants Patrons es reduirà l’espai destinat als vehicles en benefici dels vianants.

Tant la primera autoritat local com el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, han qualificat les obres realitzades en Pérez Galdós com eh Hort dels Frares i Santa Rita, com «les més importants d’esta legislatura» en haver invertit un total d’1,2 milions d’euros, l’empresa Aguas de Valencia, concessionària del servei d’aigües potables.

El president del consistori ha resaltat que «estem construïnt una ciutat de futur, fins ara hem donat els primers passos i si la cituadania vol en la pròxima legislatura continuarem caminant en eixe sentit». Les iniciatives del govern local en este aspecte «són bones tant per als vianants com per als comerciants», ha afegit l’alcalde.

Per la seua part Pascual ha anunciat la instal.lació de 8 tanques en distints llocs de la comarca per atrarure visitants; «Vine a Alzira, carrers per a viurel’s».

Ciutat 30

Gómez ha reiterat, d’altra banda, que Alzira serà «Ciutat 30» abans que acabe esta legislatura. En estos moments un estudi marcarà les pautes a seguir tant en el centre del capital de la comarcan en la circunval.lació i els seus accessos. L’eliminació de semàfors i la instal.lació de redones que està fent la Regidoria de Seguretat durant els últims mesos constituixen els primers passos en la iniciativa de reduir a un màxim de 30 km/h la velocitat en tota la ciutat.

Riberaexpress