Educació destinarà 30 milions al Pla Edificant d’Alzira

0
2497
Façana del institut Josep Maria Parra que serà remodelada

L’IES J.M. Parra serà rehabilitat amb un pressupost de 9 milions

La prioritat serà per al Rei en Jaume que es construirà el pròxim any

Al Blasco Ibáñez es construrian noves aules d’Infantil

Entre les inversions previstes per la Conselleria d’Educació, dins el Pla Edificant, destaquen els 11 milions programats per al nou IES Rei en Jaume, els prop de 9 milions que destinarà per a la remodelació i ampliació de l’IES Josep Maria Parra

El nou «Jaume» es construirà en la parcel.la ubicada junt al Servef que pertany a la Generalitat. Les obres començaran el pròxim estiu i els alumnes continuaran utlitzant les actuales aules fins que s’acaben les noves instal.lacions. Segons l’alcalde este institut és «prioritari» davant el Parra. El projecte d’este centre de Secundària, pressupostat en prop de 9 milions d’euros passa per «remodelar» les actuals instal.lacions educatives, fins i tot ampliar el nombre d’aules i rehabilitar el saló d’actes, atenent la petició formulada per esta comunitat educativa que preferia la remodelació a un institut completament nou.

Els dos instituts contaran amb 24 unitats d’ESO, 8 de Bastxiller i altres destinades a cicles formatius, amb una capacitat superior al miler d’alumnes en tots dos casos.

Entre les millores previstes per a altres centres, la primera autoritat local ha destacat la inversió d’1,5 milions d’euros en el Ceip Blasco Ibáñez on el Pla Edificant preveu la construcció de noves aules d’Infantil.

Riberaexpress