La II Gala solidària de la JLF d’Alzira omplirà el Gran Teatre

0
1876
Un moment de la presentació de la gala

La Junta Local Fallera d’Alzira confia en ficar el cartell de no hi han entrades per a la II Gala Solidària de la Música i el Ball que es celebrarà el pròxim divendres (20 h) al Gran Teatre.

Un musical, «Alicia en el Pais de les Meravelles», en el que participaran 90 xiquets i xiquetes d’Art i Dansa, que destinarà la recaptació íntegra per a investigar les casus de la mort súbita. Per este motiu han estat hui presents en la presentació de la gala, els pares de Nacho Barberá i el president de la UD Alzira.

El vicepresident de la JLF i delegat de Cultura Luis Gisbert ha assegura que «les falles són molt solidàries i s’ha mostrat convençut que el divendres «es penjarà el cartell de no hi han entrades al Gran Teatre»