El Piromusical de Sueca deixa bocabadats a més de 10.000 espectadors

0
867

 

  • Segons les característiques de l’esdeveniment ha sigut l’espectacle pirotècnic més gran celebrat a Europa fins al moment

 

El passat dissabte, dia 16, es va celebrar la divuitena edició del piromusical de Sueca on es van llançar 1.300 quilos de pólvora combinant tecnologia i pirotècnia des de vint-un ordinadors sincronitzats de tret simultani digital. Malgrat les previsions de pluja, l’organització va tirar endavant, i el pronòstic no es va complir deixant gaudir a més de 10.000 persones de l’espectacle pirotècnic. L’edició d’enguany, amb una durada de 30 minuts, va estar dividida en dues parts: en la primera, de 21 minuts, es barrejaren diferents estils de música com el mambo, la salsa, o el rock amb altres gèneres, i amb bandes sonores com la de l’últim èxit cinematogràfic El Gran Showman. L’edició especial del 18 aniversari va retre, a més, homenatge a dos renombrats discjòqueis desapareguts en els últims anys, Avicii i Robert Miles.

 

La segona part va tenir una durada de 9 minuts i va consistir en un repàs dels èxits més coneguts de les discoteques valencianes dels anys  90, mesclat expressament per a la celebració del festival amb els efectes especials i el làser xou de l’empresa valenciana VFV com a colofó a l’espectacle amb grues de fins a 50 metres, làser i llums.  L’espectacle no va defraudar ningú. I Sueca va convertir-se el dissabte a la nit en la capital europea de la pirotècnia, per la magnitud de tan gran muntatge.

 

El dispositiu de seguretat de l’Ajuntament de Sueca, amb 120 efectius, va garantir un desenvolupament tranquil i controlat de l’esdeveniment que va prolongar-se fins ben entrada la matinada.

 

L’empresa pirotècnica Ricasa, va arrencar l’ovació unànime de tots els assistents que a la nit van abarrotar l’estadi Antonio Puchades i els seus voltants a Sueca per presenciar el major piromusical disparat fins ara a Europa. Al capdavant d’este equip de professionals va estar Ricardo Caballer Cardo que conjuntament amb l’organització d’un gran equip de l’Ajuntament estigueren treballant intensament des del dijous 13, per a poder muntar tot el dispositiu. Caballer i l’alcaldessa, Raquel Tamarit, complint amb allò que s’ha instaurat ja com una tradició, van saludar les milers de persones assistents en finalitzar el castell de focs artificials.