El Nítida Alzira deixa bones sensacions tot i perdre a Guadalajara (4-3)

0
599

 

Els de Braulio Correal gaudiren de nombroses ocasions vora al final del partit que no aconseguiren finalitzar

 

El Nítida Alzira ja ha començat la il·lusionant temporada en la 2a Divisió B de Futbol Sala. Els de Braulio Correal varen caure el passat dissabte per 4 gols a 3, en el Poliesportiu San José, davant el Ciudad de Guadalajara. Tot i això, l’equip riberenc va deixar en una grandíssima imatge que convida a l’optimisme de cara als pròxims encontres.

L’equip local no tardà massa a avançar-se en el marcador amb dues dianes quasi consecutives. A partir d’ací, el Nítida va haver d’adaptar-se prompte per tal de neutralitzar al rival. Llavors els minuts avançaren sense esglais, inclús frustrant algun intent de celebració per parts dels aficionats visitants que es desplaçaren a Guadalajara.

En la recta final del primer temps, el Nítida empatà l’encontre. Primer, Xusi acurtava distàncies en espentar una assistència de Jaume, després d’una gran passada llarga del porter Álvaro. I segons després, era el capità Xavi López qui aprofitava un gran servei de Rafa Ara amb el muscle per a introduir el baló a la xarxa. Malauradament, aquest marcador no fou definitiu en els primers 20 minuts. El Ciudad de Guadalajara encara es va posar per davant amb un potent xut llunyà abans del descans.

En la represa, els locals ràpidament augmentaren la diferència a dos gols. Però el Nítida va continuar amb el bon joc del final del primer acte. Arribaren ocasions per als dos, amb contracolps ràpids i efímers, que tots quedaren en res. Superada la mitja hora, els de Braulio Correal agafaren el control de l’encontre i, aleshores, desenvoluparen el seu joc en camp contrari, però el baló no tingué cap intenció d’entrar. En aquest segon temps, Rafa Ara fou l’únic que va aconseguir convéncer a l’esfèric perquè es clavara dins la porteria i així posar el 4-3. L’empat, finalment, encara que el Nítida ho intentà, no arribà mai.

El pròxim dissabte la 2a Divisió B de futbol sala arriba al Palau d’Esports d’Alzira 10 anys després. El Nítida s’enfrontarà al Santurtzi a partir de les 17 hores. El club alzireny continuarà la venda d’abonaments i carnets de soci durant esta setmana prèvia: dimarts i dijous, de 18 a 21 hores, en les oficines del Fontana Mogort.