La Federació homologa el nou camp de gespa de Tulell en Alzira

0
1061

Recentment, va visitar el nou camp de futbol del Poliesportiu Jorge Martínez Aspar un tècnic de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, per tal de comprovar totes les condicions que possibiliten homologar un camp perquè puguen organitzar-se partits oficials: l’estat de la gespa artificial i l’estat dels vestidors, entre altres.

El tècnic de la FFCV, àrbitre de la delegació d’Alcoi, va estar acompanyat per la regidora d’Esports, Aida Ginestar, pel president i part de la directiva del Ciutat d’Alzira F.B. i pel president i directius de la UD Alzira.

La revisió va resultar positiva i, per tant, la Federació ha donat d’alta el camp per a poder jugar competicions oficials. Des de fa uns mesos, els equips de futbol base dels dos clubs ja hi estan entrenant-se, amb la qual cosa se soluciona una de les reivindicacions dels clubs perquè els xiquets i xiquetes no hagueren de desplaçar-se a altres poblacions per poder entrenar-se.