Tapes, còctels, música i animació en el Tardeo d’Alzira

0
4147
Alumnes de l'Escola municipal de Cuina en la presentació del Tardeo
Restauradors i autoritats en la presentació del TARDEO

Una dotzena d’establiments hostelers d’Alzira enceten este divendres una oferta d’oci i restauració davall la campanya nomenada «Tardeo». La proposta la trobaran els clients d’Alzira i de la comarca cada divendres entre les 19 i les 22 hores.

«Cada establiment oferirà un producte únic, diferenciat i de qualitat que atraga a la gent» comentava hui el portave sel sector hosteler Ivan López durant la presentació de la iniciativa conjunta entre el departament municipal IDEA i l’Associació Empresarial Alzira.

López confia en «una bona resposta dels alzirenys i dels visitants de la comarca», el que propiciaria el seu allargament en el temps.

Per la seua part el regidor de Promoció Econòmica Ivan Martinez ha assenyaklat que els objectius de Tardeo són «ampliar l’oferta gastronòmica i impulsar el comerç i el centre urbà».

Per la seua part la directora de IDEA Carmen Herrero resaltava les activitats musicals, d’animació al carrer i d’oci paral.leles a la proposta gastronòmica on els participants gaudiran dels millors còctels i de les millors tapes.

Tots confien en que el Tardeo d’Alzira «haja vingut per a quedar-se».