La X Fira Alzira Oberta batrà el rècord amb més de 60 expositors

0
1906

Es celebrarà per primera vegada en l’avinguda Sants Patrons

La Fira de l’Automóbil mostrarà vehicles nous i d’ocasió

L’Associació Empresarial s’ha desvinculat de l’organització de la mostra

La X edició de la Fira Comercial Alzira Oberta batrà enguany el rècord de participació de totes les edicions en sumar més de 60 expositors.

La Mostra de l’Automóbil s’incrementarà notablement respecte a l’any passat en la que la pràctica totalitat dels concessionaris locals exposaran tant vehicles nous, com seminous i d’ocasió.

La principal novetat d’enguany serà la ubicació de la Fira que es situarà, per primera vegada, en l’avinguda Sants Patrons, concretament entre la Plaça del Regne i la plaça de la Generalitat. Cal recordar que Alzira Oberta va començar fa 10 anys a la plaça Major i que les últimes edicions s’instal.là en la plaça del Regne i l’avinguda Luis Suñer.

La regidora de Comerç i vicealcaldessa d’Alzira Isabel Aguilar ha revetlat a Riberaexpress que esta dècima edició «comptarà amb actuacions musicals i un espai xill-out», a més de la ja clàssica anamorfosi de Victor Balaguer.

Però en l’organització d’esta mostra s’ha produït un desencontre entre l’Ajuntament i l’Associació Empresarial, fins el punt que els empresaris s’han desvinculat de qualsevol tasca organitzativa deixant tota la responsabilitat a la regidoria de Comerç i al departament IDEA. «No arribarem a cap acord en la redacció de les bases» assegura Antonio López portaveu de la secció d’Hosteleria de l’organització empresarial. López reconeix que «estem davant una situació estranya», després que els empresaris hagen col.laborat, fins ara, en la organització de les edicions anteriors.

Mentre Aguilar explica que «han sigut ells els que han volgut desvincular-se i els que deurien explicar els motius de la seua decissió».

La Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil es celebrarà els dies 5,6 i 7 d’octubre coincidint, com és habitual, amb la celebració dels Moros i Cristians la Vila.