Ciudadanos d’Alzira eixigeix les factures del viatge a Itàlia d’Aguilar i Martinez

0
1638

 

•  María José Llopis: “Portem esperant des del 2 de juliol a que ens facen arribar esta informació”

La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha exigit «l’entrega de les factures del viatge a Itàlia dels regidors Isabel Aguilar i Iván Martínez, acompanyats pels seus assessors». Després de la seua visita ‘institucional’ a Bagnara di Romagna i la participació al festival Populi Pop del 28 de juny al 2 de juliol, Llopis ha assenyalat que «es va sol·licitar formalment la remissió de totes les factures relatives a este viatge però seguim esperant una resposta”.

La regidora ha recordat que «la llei és clara en especificar que en el termini de 5 dies hauria de donar-se resposta a les peticions presentades pels grups de l’oposició». No obstant, ha puntualitzat, «este és un principi ignorat reiteradament per l’equip de govern».

D’altra banda, Llopis ha explicat que «entenem que un viatge d’estes característiques ha d’estar justificat per un interès general per a la nostra ciutat, i així mateix, avalat per un informe previ dels tècnics municipals que ho corroboren». La representant de Cs ha advertit que«no s’entén la demora si tot està clar i és transparent”. A més, ha apuntat que «sorprèn l’abstenció de Compromís a la votació per aprovar esta despesa».