Els pensionistes d’Alzira es manifestaran per reclamar un IPC «real»

0
865
Concentració de hui davant l'Ajuntament d'Alzira

Els pensionistes d’Alzira, amb el suport de distints col.lectius i associacions locals, es manifestaran el pròxim 1 d’octubre entre la Plaça Major i l’Ajuntament, per reivindicar que les pensions es revaloritzen «amb l’IPC real».

L’associació local Unió de Pensionistes està pendent de la reunió de la Comissió d’Evalucació i Seguiment del Pacte de Toledo, convocada per al pròxim dimecres. Una reunió en la que s’abordarà el sistema de revalorització de les pensions.

La Coordinadora Estatal en Defensa del Sistema Públic de Pensions advertix, segons han fet saber en la concentració d’esta vesprada a Alzira, que «la única forma de que les nostres pensions no perden poder adquisitiu és revaloritzan les pensions amb l’IPC real i no amb fòrmules mixtes que ningú enten».

Les 250 plataformes adherides a la Coordinadora Estatal han encetat, hui, una campanya de sensiblització i exigència del compliment de l’article 50 de la Constitució enviant cartes a tots els diputats del Congrés.

Campanya que anirà acompanyada de peticions d’entrevistes amb tots els Grups Parlamentaris del Congrés, rodes de premsa i concentracions

Els pensionistes estan disposats a lluitar al màxim per no perdre més poder adquisitiu. A la concentració han assistit la vicealcaldessa d’Alzira Isabel Aguilar i el regidor de Gestió Urbanística Fernando Pascual.