El Nítida Alzira tanca la pretemporada amb victòria en Picassent

0
724

 

Els de Braulio Correal s’imposaren al Picassent per 1-2 en l’últim test de preparació

 

El Nítida Alzira de 2a Divisió B ja ha conclòs les setmanes preparatòries prèvies a l’inici de la competició lliguera. La pretemporada dels de Braulio Correal ha tingut una durada de tres setmanes, en les quals els jugadors -sobretot els nous- han pogut familiaritzar-se amb el sistema de joc instaurat pel tècnic alzireny per al present curs.

L’equip ha completat un total de 9 sessions d’entrenament en una pretemporada amb no massa amistosos. De fet, el Nítida Alzira sols ha jugat un partit amb el cronometratge complet. Fou el passat divendres davant el Picassent, on el conjunt riberenc s’imposà per 1-2, amb gols de Pau Bellés i Luis Moreno.

La resta d’assajos han sigut amb el crono adaptat, com és el cas del triangular en el Sant Isidre amb el València (victòria 1-2) i el Móstoles (derrota 1-5), i el quadrangular de 2a B que es jugà en el Palau d’Esports d’Alzira, on el Nítida caigué davant el Nueva Elda (2-4) i el Futsal Ibi (1-2). Tot i això, les sensacions de cara a l’inici de la competició són bones.

El Nítida Alzira començarà la seua aventura en la categoria de bronze el pròxim dissabte dia 15, quan visitarà a l’Escuela Ciudad de Guadalajara. La lliga arribarà al Palau una setmana després amb la visita del Santurce. Els abonaments per a gaudir d’una temporada històrica continuen a la venda.