33 centres educatius han iniciat hui el curs escolar en Alzira

0
1562
Inauguració curs escolar en el Ceip l'Alborxí

Els centres educatius d’Alzira donen la benvinguda a l’alumnat en el seu primer dia de curs

 

Un total de 33 centres educatius a la ciutat d’Alzira inicien, a partir de hui dilluns 10 de setembre, el nou curs escolar 2018-2019. L’alumnat s’incorporarà gradualment a les classes depenent del tipus d’ensenyament dedicat a cada centre.

 

L’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Seguretat, Sara Garés,  i el regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, han volgut unir-se a este inici de curs amb els xiquets i xiquetes del col·legi l’Alborxí i de l’IES Rei en Jaume que, com cada any, viuen expectants el primer dia de classe.

 

Com a mostra d’este inici escolar, els dos representants de l’Ajuntament d’Alzira han fet entrega al director de l’Alborxí, Albert Vivas, i al director del Rei en Jaume, Ricardo Fabra, una planta com a símbol de creixement, adaptació, evolució, força, flexibilitat i estima per la terra, junt amb un calendari escolar, obsequis que també rebran la resta de centres educatius de la ciutat.

 

El regidor d’Educació, Pepe Grau, destaca al respecte: “Tots els inicis són durs, però començar és donar un primer pas cap al lloc on volem aplegar, encara que el camí puga semblar llarg. En eixe camí hem aconseguit moltes coses en benefici dels centres escolars d’Alzira i les famílies com, per exemple, la gratuïtat a les aules de dos anys, l’eliminació del fibrociment a tots els col·legis, les millores a les instal·lacions o la construcció d’altres, la incentivació d’ajudes com les del transport d’estudiants o per al material escolar de segon cicle d’Educació Infantil. Així que estiguen segurs que continuarem treballant per millorar, encara més, la qualitat de l’educació a les nostres aules”.

 

Per la seua banda l’alcalde, Diego Gómez, ha manifestat: “Comença un nou curs, amb les noves expectatives i experiències que això comporta. Des de l’Ajuntament d’Alzira estem al costat dels nostres centres escolars amb la motivació que tota la comunitat educativa alzirenya tinga les millors condicions per al desenvolupament normal del nou curs”.