Ciutadans acusa a Festes de «fer campanya» amb el Mig Any Faller d’Alzira

0
1478

Ciutadans denuncia el malbaratament del ‘Mig any faller’

 

• Vidal: “No poden basar la seua gestió en festes i ‘remendos’ pensats per fer campanya a costa de tots nosaltres”

El representant de política municipal de Ciutadans (Cs) d’Alzira, Miguel Vidal, ha denunciat «el malbaratament del ‘Mig any faller'». Vidal ha explicat que «no poden basar la seua gestió en festes i ‘remendos’ pensats únicament per fer campanya a costa de tots els ciutadans».

D’altra banda, el representant de l’agrupació taronja ha assenyalat que «no s’ha de permetre que l’àrea de festes es convertisca en l’agenda personal de la regidora competent». A més, ha destacat que «és irresponsable malgastar tants diners mentre es neguen a eliminar la doble taxa d’escombraries, a assumir la despesa que ha suposat per al contribuent el cadastràs o a baixar el tipus impositiu per a l’IBI».

«S’estan burlant d’Alzira, juguen amb la nostra ciutat com si fóra una construcció de Lego on pose i lleve al meu gust sense calibrar les conseqüències que pot tindre», ha declarat Vidal, que també ha expressat el seu malestar«perquè s’anteposen els interessos electoralistes als generals».