A la Ribera poden caure este dilluns ruixats i tempestes localment fortes

0
1844

Les precipitacions han sigut molt dèbils durant este diumenge

Les més elevades apnes han arribat a 6 litres en la Murta i Pobla Llarga

La inestabilitat perdurarà a la comarca al menys fins a mitjan setmana

Les previsions anuncien per a este dilluns cel nuvolós amb ruixats i tempestes, localment fortes i persistents, podent arribar a ser molt fortes en el litoral durant la primera meitat del dia. Temperatures mínimes sense canvis; màximes en descens a l’interior i sense canvis en el litoral. Vent del nord-est, fluix a l’interior i moderat en el litoral.

Entre dilluns i dimarts la gota freda retrocedirà cap a Portugal i després tornarà a acostar-se cap a la Comunitat, amb la qual cosa l’atmosfera estarà bastant inestable, podent-se formar tempestes per qualsevol punt de les comarques valencianes, sense determinar exactament els termes i municipis on plourà.

Segons el meteoròleg alzirenc, Toni Rubio, la inestabilitat perdurarà a la comarca «fins a mitjan setmana».

Mentre este diumenge les precipitacions han sigut molt dèbils; les més elevades s’han situat a la Murta d’Alzira amb 6,2 l/m2, La Pobla Llarga, 5,8, La Barraca d’Aigües Vives, 3,4 i Montserrat 2,4 l/m2. A la resta de la Ribera han estat per davall dels 2 l’m2.