SuperEncarna farà als Alps la ruta més dura del món de 130 km

0
2616
Encarna Fernández en la Murta on sol entrenar
Encarna envoltada del material que utilitzarà durant la ruta

La corredora d’Alzira Encarna Fernández ha partit hui cap la vall d’Aosta als Alps italians, carregada d’il.lusió per fer el «Tot Dret» la ruta «més dura i fascinant del món» segons els participants.

Les dades ho diuen tot; el recorregut és de 130 quilòmetres amb 12.000 metres de desnivell positiu que partix e de la població de Gressoney-St Jean a les 21 hores del pròxim dimarts, dia 11, per finalitzar a Courmayer, cap a les 17 hores del dijous dia 13.

40 hores

SuperEncarna, que s’ha entrenat a fons durant el caloròs mes d’agost per la Murta, confia en fer la dura ruta en unes 40 hores. Mentre vola pels Alps, podrà gaudir de preciosos paisatges, així com de cims com el Mont Rosa, Mattherhorn, Gran Combin, Cervino i el mític Mont Blanc.