La contractació d’una tècnica permetrà a la Bibiloteca d’Alzira optar a subvencions

0
1116

Ma. Teresa Benavent, nova tècnica mitjana de la biblioteca d’Alzira

 Fins ara s’havien denegat per falta de compliment dels requisits de personal.

 

Este matí ha tingut lloc la presa de possessió de Ma. Teresa Benavent Suñer com a nova tècnica mitjana de l’administració especial a la biblioteca.

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i el secretari de l’Ajuntament, Víctor Almonacid, han estat els encarregats de presenciar l’acte en què Benavent ha promés el càrrec.

 

Amb esta nova incorporació com a tècnica mitjana de la biblioteca, la ciutat d’Alzira passa a complir els requisits marcats per la Generalitat per a biblioteques de municipis de més de 25.000 habitants, que exigixen unes condicions determinades pel que fa a metres quadrats de les instal·lacions i també al personal de la biblioteca.

 

D’esta manera, com a membres de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat, a més de beneficiar-se d’un funcionament en xarxa amb la resta de biblioteques de la Comunitat, es podrà optar a les subvencions i ajudes oferides, que fins ara s’havien denegat per falta de compliment dels requisits de personal.