Compromís d’Algemesí critica la «mala fe» del PP contra el conseller d’Educació

0
941
Lorena Calatayud (Compromís)
Lorena Calatayud (Compromís)

Aposta per trobar un equilibri entre la festa i el compliment de la Llei Educativa

Lamenta que de l’aplicació jurídica d’una norma el PP faça una interpretació política

Davant les acusacions totalment falses i incomprensibles que ha realitzat el PP d’Algemesí contra Compromís en general i contra el Conseller Marzà en particular, el col·lectiu d’homes i dones de Compromís d’Algemesí no podem estar callats.

Lamentem profundament que del que és l’aplicació jurídica d’una norma es faça una interpretació política i sesgada amb l’únic propòsit de treure un rèdit de vots. Compromís d’Algemesí està, com no, al costat d’Algemesí, i també al costat del seu Conseller que no fa altra cosa que aplicar, des de l’honestedat i la transparència, una norma que no s’ha inventat sinó que precisament és una norma del PP. Estem parlant d’una norma d’educació que serveix per a establir els dies lectius i no lectius als pobles i que s’aplica amb independència del tipus de festa existents a la localitat.

Interpretar que Compromís aplica la norma en contra dels interessos locals d’Algemesí pel simple fet que estem parlant d’una festa taurina és mentir a la ciutadania i actuar amb mala fe, amb la única intenció d’embrutar el nom de Compromís, cosa que no pensem consentir.

Tant el PP, com l’equip de govern com tot el Consell Escolar, coneixen perfectament eixa normativa que és d’obligat compliment. Conselleria d’Educació està per a vetllar pels interessos educatius dels nostres xiquets i xiquetes i això és el que està fent ara, cosa que igual en altres èpoques no ha fet correctament.

Compromís per Algemesí vol el millor per Algemesí i per a la seua joventut, tant en l’aspecte lúdic com educatiu, a l’igual de segur que també ho vol el Consell Escolar i la Conselleria. Es per això que confiem plenament en que el Consell Escolar Municipal, que té el mateix objectiu que Conselleria, coneixedor de la norma sabrà trobar eixe adequat equilibri entre el dret a l’educació i al gaudi, i dilluns farà una proposta acceptable i adequada a les peculiaritat d’Algemesí que respecte el dret a l’educació que tenen els nostres fills i filles. Per a Compromís d’Algemesí no podem sacrificar l’educació en favor de la diversió, ni a l’inrevés. Això és el que ens està dient Conselleria, i no és el primer any, i eixe és l’equilibri que s’ha de trobar i proposar pel Consell Escolar Municipal.

Esperem un aclariment i rectificació del PP d’Algemesí explicant a tota la ciutadania que ens trobem davant l’aplicació d’una normativa educativa seua que per a res entra a valorar el tipus de festa de cada localitat. El PP local deu demanar disculpes a Compromís i al Conseller Marzà per les mentides vessades sobre ells.

Lorena Calatayud

Compromís per Algemesí