El Barça s’interesa pel millor guardamenta del TORCAF, Alex Iturbe

0
1340
Iturbe amb el trofeu al millor guardameta del TORCAF

El millor guardameta de la última edició Torneig de Futbol Ciutat d’Alzira, Alex Iturbe de l’Atlètic de Madrid ha cridat l’atenció de FC Barcelona davant la seua excel.lent actuació en el torneig en la categoria Cadet d’Honor. El diari esportiu «Marca» es fa hui resó de l’interés mostrat pel Barça;

«El Barcelona, que ho va patir la setmana passada en el Torcaf disputat a Alzira, en el qual acabaria sent triat com a millor porter del campionat, és l’últim a prendre-li la matrícula. Així, gens més acabar la seua exhibició, ja es van produir els primers moviments per a interessar-se per la seua situació en l’Atlètic, així com la seua disposició a canviar d’aires».

Iturbe, que complirà 15 anys el pròxim diumenge, és considerat al club matalasser com  l’Oblak del futur.