Carlet, l’Alcúdia i Guadassuar disposaran de 7 autobusos diaris a l’Hospital d’Alzira

0
6282

El veïnat de Carlet disposarà de 7 autobusos diaris per a l’Hospital de la Ribera

La línia 3 d’autobús des de Llombai tindrà sis autobusos d’anada i sis de tornada

Carlet, L’Alcúdia i Guadassuar dupliquen el servei d’autobusos a l’Hospital 

 

Carlet augmentarà el seu servei de bus a l’hospital. Així s’ha contemplat en la proposta del nou projecte de servei de transport de viatgers que afecta la comarca de la Ribera i que aposta per ampliar l’actual servei de tres autobusos dels dilluns als divendres. Este reforç del servei d’autobusos entre Carlet i la resta de pobles de la línia respon a les demandes ciutadanes i dels ajuntaments per tal d’augmentar un servei tan necessari.

UN AUTOBÚS MÉS DES DE CARLET

Esta nova proposta contempla que la línia 3 d’autobús des de Llombai fins a l’Hospital de la Ribera tindrà sis autobusos d’anada i sis de tornada, a més d’un que farà el servei exclusivament des de Carlet fins Alzira i l’Hospital, dels dilluns als divendres.  D’esta manera, s’augmenta el nombre de línies que connecten estos municipis amb l’Hospital de la Ribera i el Centre d’Especialitats d’Alzira.

Esta proposta, que es traurà a licitació pública, ha estat molt ben valorada per l’alcaldessa de Carlet, que ha destacat la sensibilitat de la Conselleria en este tema, ja que és una llarga reivindicació no sols de Carlet sinó dels pobles de la Ribera que estan infraconnectats amb l’Hospital de la Ribera. Ortega considera que és un servei públic molt necessari sobretot per a les persones majors o les que no tenen vehicle, però a més per la importància que té utilitzar el transport públic i minimitzar l‘ús del cotxe.”