El TORCAF d’Alzira, un torneig «Top»

0
1789
El president del Ciutat d'Alzira Santi Garés davant els trofeus del TORCAF

Santi Garés: «La pròxima edició passarà de 6 a 8 els equips participants»

Diego Gómez: «Volem que tinga una projecció internacional»

Aida Ginestar: «El quadre d’honor del TORCAF l’han format equips xampions»

 

El propi seleccionador de la rogeta sub-16, Julen Guerrero va dir el passat dissabte a Alzira que el TORCAF «és un torneig top» a nivell nacional en la categoria cadet

Altre seleccionador nacional, Santi Denia, que ha freqüentat el torneig durant les anteriors edicions, no tenia inconvenient en manifestar que era «el millor trofeu de la categoria».

Tot i això el comité organitzador té previst ampliara 8 equips la composició del cartell per «millorar» encara més la qualitat del TORCAF. Fins i tot l’alcalde d’Alzira Diego Gómez aposta perquè en pròximes edicions siga «internacional», amb la col.laboració de l’Ajuntament que «aposta obertament per projectar el torneig més allà de les nostres fronteres.

Un referent

Gómez, al finalitzar la XII edició, felicità als organitzadors i advertí que el TORCAF s’havia convertit en «un referent per als joves futbolistes locals».

Per la seua part la regidora d’Esports Aida Ginestar, ha resaltat, davant els mitjans de comunicació que en el quadre d’honor d’esta dotzena edició hi havien «quatre equips de Xampions», al temps que es comprometia a seguir «millorant» les instal.lacions esportives i a «incrementar» les subvencions als clubs esportius locals.

El president del Ciutat d’Alzira FB, entitat organitzadora, Santi Garés, destacà d’esta última edició «una major assistència de públic», en un torneig «molt important per als clubs participants que ens proposen tornar davant la qualitat i competitivitat dels equips».

Al TORCAF «venen a competir» afegí Garés que felicità al guanyador d’enguany, el Reial Madrid, desp´res de tres edicions hegemòniques del FC Barcelona.

Riberaexpress