Mor un bussejador a Cullera enganxat a la xarxa d’un vaixell

0
3166
El cadàver el trobaren ahir uns pescadors deCullera

Un vaixell pesquer ha trobat ahir divendres a Cullera el cos sense vida d’un bussejador aficionat enganxat en una xarxa, després que els seus familiars hagen denunciat la seua desaparició. L’home era de nacionalitat espanyola, estava prejubilaT i practicava bussege habitualment.

Un vaixell pesquer ha trobat ahir divendres enfront de la costa de Cullera el cadàver d’un bus enganxat entre unes xarxes de pesca, un home prejubilat d’uns 50 anys la desaparició del qual havien denunciat a les 8.30 hores el seu germà i un dels seus fills, segons ha dit la Guàrdia Civil a EFE.

La Benemèrita ha indicat que les causes del succés han sigut «accidentals» i han destacat que sobre dos quarts de sis de la vesprada d’aquest dijous l’home havia cridat a la seua dona per a dir-li que anava ja de tornada a casa. L’home, segons les mateixes fonts, estiuejava a Cullera i eixia un parell de dies a la setmana a practicar bussege per oci.

Metges forenses analitzen ara el cadàver per a esclarir les causes de la mort i, posteriorment, el succés podria passar a disposició judicial. Un grup de pescadors ho ha trobat aquest matí quan es disposaven a alçar les seues xarxes de pesca.

EFE