Alzira disposarà d’un punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics

0
4130

El punt se instalarà cap els nadals en la plaça del Regne.

“Punt de recàrrega semi-ràpida exterior”. Eixa és la nomenclatura del punt de recàrrega d’energia per a vehicles elèctrics, que instal·larà pròximament l’Ajuntament d’Alzira a la Plaça del Regne junt el kiosc de l’ONCE.

Este punt de recàrrega semi-ràpida exterior, que contarà ambdos conexions, estarà ubicat a la plaça del Regne, i comptarà amb una tensió de 400 v c.a, corrent de 32 A i una potència de 22 kW, amb quadre de proteccions elèctriques, senyalització i demarcació a la plaça.

Els temps van canviant i la tecnologia va a gran velocitat, tant que a hores d’ara el vehicle elèctric està imposant-se en el mercat i és una bona alternativa per a disminuir el consum de carburants més contaminants. Està enregistrant-se un augment constant de la compra de vehicles elèctrics, i en conseqüència també el número de punts de recàrrega disponibles, sumant-se Alzira a la xarxa.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, destaca que; “Alzira està convertint-se en una ciutat moderna, actual, accessible i sostenible. Avancem també amb la tecnología i els avantatges que ens aporta, com a hores d’ara els vehicles elèctrics. Des de fa uns anys està imposant-se el canvi en este sector i la nostra ciutat se suma a eixe canvi afavorint que els usuaris d’esta classe de vehicles tinguen un servici d’estes característiques. Alzira es fa gran amb el canvi .”

L’Ajuntament d’Alzira invertirà al voltant de 10.000 euros en este punt de recàrrega que serà gratuït per a tots els usuaris. Actualment sols es poden recarregar els vehicles eléctrics a Alzira en un punt privat que pertany al concesionari de la Nissan.