Nou incendi a l’antiga discoteca Bambú que provoca les queixes del barri Quatre Camins

0
3035
L'incendi alarmà al barri de Quatre Camins Foto: Carcaixent i Dolces
L’incendi alarmà al barri de Quatre Camins Foto: Carcaixent i Dolces

Ahir per la nit es va encendre el solar de l’antiga discoteca Bambú que va ser sofocat davant la intervenció d’efectius de la Guàrdia Civil, Bombers, Policia Local i Protecció Civil. L’incendi va ser molt prompte controlat i no s’han hagut de lamentar danys greus.

Des de primera hora del matí, el personal de neteja municipal està a la zona treballant per tornar la situació a la normalitat.

Les flames van alertar als veïns de Quatre Camins que contribuir a apagar les branques de les palmeres que queien enceses ben a prop de les seues cases amb el perill que suposava per als residents, que a més tingueren que llevar, ràpidament , els vechicles aparcats a les rodalies.

Els habitants de la zona denuncien la brutícia que patix el pati de l’antiga discoteca Bambú que ha provocat més d’un incendi i exigixen que l’Ajuntament «obligue» als propietaris a mantindre neta la parcel.la.