Alzira a punt per a plantar una falla en setembre i inaugurar un monument als fallers

0
3588

Alzira es prepara per a rebre el cap de setmana del 7 al 9 de setembre el Mig Any Faller 2018

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Festes, ha organitzat el Mig Any Faller 2018 per als dies 7, 8 i 9 de setembre. Per a esta celebració s’ha realitzat un complet programa d’activitats en les quals col·labora la Junta Local Fallera i el FEFASE (Federació de Falles Secció Especial).

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS DEL MIG ANY 2018

 

Divendres 7

 

18.00 hores, plantà de la falla a la plaça Major (cal recordar que el monument es va decidir que fóra plantat al lloc de la falla que haja obtingut el primer premi dels monuments d’especial).

 

19.00 hores, inauguració de la Fira Valenciana a la plaça Major.

 

20.00 hores, inauguració del monument de bronze als fallers i falleres a la plaça Major.

 

23.00 hores, ball i concurs de disfresses a la plaça Major, amb l’orquestra Dr. Jeckill. Hi haurà un premi de 300 euros per a la millor disfressa col·lectiva.

Dissabte 8

 12.00 hores, passacarrer amb xaranga. El lloc d’eixida serà la plaça Major, des d’on es realitzarà un recorregut per diversos carrers per acabar a la plaça de la Generalitat, on es dispararà la mascletà.

14.00 hores, mascletà a la plaça de la Generalitat a càrrec de «pirotècnia Alicantina», guanyadora del concurs de mascletaes de les Falles del 2018.

18.00 hores, jocs per a les menudes i menuts a la plaça Major, amb berenar d’orxata, fartons i aiguallimó. Hi haurà activitats d’unflables i música.

22.00 hores, sopar popular a la plaça Major. Cal portar l’entrepà. Amb la col·laboració del FEFASE (Federació de Falles Secció Especial).

23.00 hores, cremà del monument faller.

23.30 hores, Nit de Discjòqueis a la plaça Major.

Diumenge 9

 

09.00 hores, despertà, des de la rotonda de la Menina fins a la plaça del Regne.

10.00 hores, esmorzar a la plaça Major per a tots el participants en la despertà.

11.30 hores, parc de multiaventura al recinte firal.

14.00 hores, paella gegant a la plaça Major.

21.00 hores, cloenda de la Fira Valenciana.

 

 

 

 

 

 

“Totes les activitats estan obertes a tota la ciutadania”, segons ha aclarit Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes. “La finalitat del Mig Any és un cap de setmana destinat a la diversió de totes les alzirenyes i tots els alzirenys, independentment que pertanyen a una comissió fallera o no tinguen cap vinculació al món de les falles, per tant, qualsevol que ho desitge pot participar de qualsevol de les activitats programades”.

 

L’any passat, totes les activitats van tindre una elevada participació, la qual cosa s’espera també amb el Mig Any d’este 2018.

 

Des de la Regidora de Festes, encapçalada per Isabel Aguilar, es continua amb la pretensió de donar realç a totes i cada una de les manifestacions festives de la nostra ciutat.