El Cadet de Nacho Barberá obri el XII TORCAF davant el R. Madrid

0
1370
Aida Ginestar, Santi Garés, Diego Gómez i Pablo Carrió durant la presentació
Aida Ginestar, Santi Garés, Diego Gómez i Pablo Carrió durant la presentació

El Cadet de Nacho Barberá -UD Alzira- obrirà el pròxim divendres la XII edició del Torneig de Futbol Ciutat d’Alzira -TORCAF- davant el Real Madrid. Prèviament a l’encontre es rendirà homenatge al gran ausent d’este trofeu que va perdre la vida el passat mes de febrer jugant un partit de futbol, segons ha revetlat esta vesprada el president del club organitzador el Ciutat d’Alzira Santi Garés durant la presentació celebrada a l’Ajuntament d’Alzira.

Un torneig en que participaran també el València CF, el Llevant UD, l’At de Madrid i el FC Barcelona, guanyador de les dos últimes edicions.

Garés ha anunciat la intenció d’ampliar a 8 equips en la pròxima edició, en lal que aspira a que «els partits siguen televisats per una cadena nacional».

El coordinador del TORCAF, Pablo Carrió, ha destacat la participació d’uns 25 col.laboradors per a la seua oprganització i el pressupost que enguany «superarà els 20.000 euros».

Per la seua part la regidora d’Esports Aida Ginestar ha resaltat com «un grup humà humil i cohesionat aconseguix amb molta il.lusió organitzar un torneig a nivell nacional de tant de prestigi».

Mentre l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, assegurava que «l’èxit del torneig està garantit», així com el «suport de l’ajuntament» per a un torneig que porta el nom d’Alzira per tot món futbolístic nacional.

D’altra banda l’organització del torneig col·laborarà amb la venda de les polseres del
Memorial Nacho Barberà per a la investigació de la mort sobtada.

Riberaexpress