Carlet demana a Foment que mantinga el seu nom en l’eixida de l’autovia A-7

0
981

L’Ajuntament de Carlet solidari amb la petició de Guadassuar

 

L’Ajuntament de Carlet ha presentat al·legacions a la proposta del Ministeri de Foment d’anul·lar el nom de Carlet a l’eixida de l’autovia A-7 en sentit Albacete a l’altura de l’Alcúdia Centre ( eixida 373).

Actualment, Carlet compta amb dos eixides naturals a la població. D’una banda, l’eixida a Carlet per la carretera de la Creu Negra i més endavant, l’eixida de l’Alcúdia que accedix a Carlet des de la carretera que unix Carlet- L’Alcúdia.

Des de l’Ajuntament de Carlet es sol·licita que es mantinga el nom de Carlet en les dos eixides donat que ambdós són accessos naturals  a Carlet, bé siga per la zona de parcs industrials de la ciutat, l’eixida Algemesí, Alginet, Carlet,  bé siga des de l’autovia al seu pas pel centre de l’Alcúdia, on a hores d’ara apareix també la indicació de Carlet, que el Ministeri té intenció d’anul·lar.

La proposta d’anul·lar el nom de Carlet partix de la mesura proposada pel Ministeri de Foment davant la petició de l’Ajuntament de Guadassuar d’incloure el nom de la població veïna en esta eixida de l’autovia.

Des de l’Ajuntament de Carlet, tal i com ha indicat la primera autoritat municipal, Maria Josep Ortega, “estem totalment d’acord amb la petició feta per l’Ajuntament de Guadassuar i som solidaris en la seua petició, és més considerem que és una reivindicació justificada, tot i que això no lleva que es mantinga el nom de Carlet, tenint en compte que en altres eixides també hi ha fins a cinc noms de municipis als quals s’accedix”.

Per això, Ortega apunta que “atendre la justificada petició del municipi de Guadassuar seria suficient en incorporar a la informació actual el nom de Gudassuar però sense que millore en absolut la retirada de la informació referida a Carlet perquè és una de les eixides naturals per accedir al municipi o en direcció al municipi de Carlet”.