La universitària d’Alzira recupera l’ordinador perdut gràcies a «les xarxes socials»

0
10259
Aitana Jara recupera el somriure després de trobar el seu valuòs ordinador

Havia sigut extorsionada en principi peró finalment el recuperarà gratuïtament

Aitana ha recuperat esta vesprada la motxila amb els portàtils

 

Aitana Jara, és una jove d’Alzira que enguany cursarà 4rt de Medicina en la Facultat de València, que va oblidar el passat diumenge en el tren una motxila amb el seu valuòs ordinador portàtil.

«Allí guarde tots els apunts i treballs» dels tres cursos de Medicina que havia aprovat;«quan vaig a la Facultat no porte ni boli ni llibretes, ho tinc tot en el portàtil, a més de nombroses fotos i records».

En els centenars de viatges que havia fet en tren des d’Alzira, on residix, a València mai li havia passat, però el passat diumenge viatjava amb el seu germà i entre els dos la motxilla que també contenia un segon portàtil se la deixaren oblidada. Només baixar del vagó es percataren i avisaren a Renfe, però la motxilla mai arribà a l’estació d’Alcúdia de Crespins.

És clar que algú se l’havia quedat. Divulgaren el fet per les xarxes socials i finalment, ahir, un jove es ficà en contacte amb ella; «Al principi em demanà 300 euros» assegura a Riberaexpress però després «sembla que reflexionà o millor es va esglaiar per la repercusió». Finalment ha recuperat esta vesprada la motxilla encara que el lladre s’ha resistit fins l’últim moment.

Col.laboració ciutadana

Aitana, reconeixer que després d’estar «molt sofocada» estos dies ara es troba «prou més tranquila» i a més «mot satisfeta per «la col.laboració ciutadana». Sols en el facebook d’este mitjà digital la notícia arribà a més de 60.000 persones.

Té molt clar que les xarxes socials han jugat un paper decissiu i es mostra molt «agraïda» pel suport rebut d’amics i familiars. El que té clar esta jove universitària és «que no em tornaré a deixar la motxilla, me la nugarè amb una cadena si es necessari, primer em perdrè jo que el portàtil» diu mig en broma mig en serio després de patir unes hores interminables.

En breu Aitana afrontarà el 4rt curs de Medicina amb el seu inseparable i intel.ligent portàtil que l’ajudarà a convertir-se en una notable doctora.